Menu okolicznościowe

Przyjęcie w godz. 17.00-21.00

CENA:  70,00 zł / os.

Danie główne: 

  • Zupa: rosół drobiowo-wołowy z makaronem
  • 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
    • zrazik wieprzowy
    • kotlet de Volleile
    • eskalopki w sosie porowym
    • kotlet po hawajsku (drobiowy z serem i ananasem)

Dodatki:

  • ziemniaki,
  • pyzy drożdżowe,
  • frytki
  • sos pieczeniowy
  • surówka z białej kapusty
  • buraczki
  • warzywa na ciepło: brokuła i marchewka paryska

Ciasto 2 kawałki/os:

  • sernik z wiśnią,
  • jabłecznik
  • tortowe z galaretką
  • babeczka amaretto

Napoje:

  • kawa
  • herbata
  • 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną) 

Przyjęcie w godz. 17.00-22.30

CENA:  90,00 zł / os.

Danie główne: 

  • Zupa: krem brokułowy (pieczarkowy) z groszkiem ptysiowym
  • 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
    • pieczeń z karkówki
    • kotlet szwajcar
    • kotlet schabowy z pieczarkami
    • szaszłyk drobiowy z pieczarkami

Dodatki:

  • ziemniaki,
  • pyzy drożdżowe,
  • frytki
  • sos pieczeniowy
  • surówka z białej kapusty
  • buraczki
  • warzywa na ciepło: mieszanka warzyw

Ciasto 2 kawałki/os:

  • sernik z wiśnią,
  • jabłecznik
  • tortowe z galaretką
  • babeczka amaretto

Zakąski: 2 kawałki/os

  • schab ze śliwką
  • szynka ze szparagami
  • drobiowa rolada z marchewką
  • galarcik drobiowy

Pieczywo, masło

Napoje:

  • kawa
  • herbata
  • 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną) 

Przyjęcie w godz. 17.00-24.00

CENA:  120,00 zł / os.

Danie główne: 

  • Zupa: barszcz czerwony z pasztecikiem
  • 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
    • pieczeń z karkówki
    • kotlet szwajcar
    • eskalopki z sosem porowym
    • soczysta pierś z grilla w ziołach

Dodatki:

  • ziemniaki,
  • pyzy drożdżowe,
  • kuleczki ziemniaczane
  • sos pieczeniowy
  • surówka z białej kapusty
  • buraczki
  • warzywa na ciepło :brokuła i kalafior

Ciasto 2 kawałki/os:

  • sernik z wiśnią,
  • jabłecznik
  • tortowe z galaretką
  • babeczka amaretto

Zakąski: 2 kawałki/os

  • schab ze śliwką
  • szynka ze szparagami
  • drobiowa rolada z marchewką
  • galarcik drobiowy

Pieczywo, masło

Kolacja: porcja/os, 2 rodzaje

  • szaszłyk drobiowy
  • golonka po bawarsku (pieczona z warzywami w piwie)
  • kapusta kwaszona

Napoje:

  • kawa
  • herbata
  • 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną) 
Hotel Zieliniec ul. Sarnia 23
61-058 Poznań
tel. +48 61 870 91 66
kom. +48 504 128 137
e-mail: info@hotelzieliniec.pl