Menu okolicznościowe
Przyjęcie w godz. 17.00-21.00
CENA: 70,00 zł / os.
Danie główne:
- Zupa: rosół drobiowo-wołowy z makaronem
- 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
- zrazik wieprzowy
- kotlet de Volleile
- eskalopki w sosie porowym
- kotlet po hawajsku (drobiowy z serem i ananasem)
Dodatki:
- ziemniaki,
- pyzy drożdżowe,
- frytki
- sos pieczeniowy
- surówka z białej kapusty
- buraczki
- warzywa na ciepło: brokuła i marchewka paryska
Ciasto 2 kawałki/os:
- sernik z wiśnią,
- jabłecznik
- tortowe z galaretką
- babeczka amaretto
Napoje:
- kawa
- herbata
- 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną)
Przyjęcie w godz. 17.00-22.30
CENA: 90,00 zł / os.
Danie główne:
- Zupa: krem brokułowy (pieczarkowy) z groszkiem ptysiowym
- 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
- pieczeń z karkówki
- kotlet szwajcar
- kotlet schabowy z pieczarkami
- szaszłyk drobiowy z pieczarkami
Dodatki:
- ziemniaki,
- pyzy drożdżowe,
- frytki
- sos pieczeniowy
- surówka z białej kapusty
- buraczki
- warzywa na ciepło: mieszanka warzyw
Ciasto 2 kawałki/os:
- sernik z wiśnią,
- jabłecznik
- tortowe z galaretką
- babeczka amaretto
Zakąski: 2 kawałki/os
- schab ze śliwką
- szynka ze szparagami
- drobiowa rolada z marchewką
- galarcik drobiowy
Pieczywo, masło
Napoje:
- kawa
- herbata
- 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną)
Przyjęcie w godz. 17.00-24.00
CENA: 120,00 zł / os.
Danie główne:
- Zupa: barszcz czerwony z pasztecikiem
- 2 kawałki mięsa/os - 4 rodzaje:
- pieczeń z karkówki
- kotlet szwajcar
- eskalopki z sosem porowym
- soczysta pierś z grilla w ziołach
Dodatki:
- ziemniaki,
- pyzy drożdżowe,
- kuleczki ziemniaczane
- sos pieczeniowy
- surówka z białej kapusty
- buraczki
- warzywa na ciepło :brokuła i kalafior
Ciasto 2 kawałki/os:
- sernik z wiśnią,
- jabłecznik
- tortowe z galaretką
- babeczka amaretto
Zakąski: 2 kawałki/os
- schab ze śliwką
- szynka ze szparagami
- drobiowa rolada z marchewką
- galarcik drobiowy
Pieczywo, masło
Kolacja: porcja/os, 2 rodzaje
- szaszłyk drobiowy
- golonka po bawarsku (pieczona z warzywami w piwie)
- kapusta kwaszona
Napoje:
- kawa
- herbata
- 0,5 L napoju/os (sok, woda mineralna z cytryną)